شهید رشید شیخ آقایی
رشید شیخ آقایی، بزرگ مردی که در مکتب جوانمردی و خدمت به خلق پرورش یافت؛ بهورزی که زهد و تقوایش بسان دریایی خروشان بود. مرد وارستهای که سراسر وجودش عشق و از خودگذشتگی و کرامت بود، شهیدی که دلاور عرصه سلامت بود. از آن زمان که خود را شناخت کوشید تا جز در جهت خشنودی حق تعالی گام برندارد به راستی او گمنام، اما آشنای همه بود از آن روستاییِ ساده دل، تا آن بهورز ساده و مدافع عرصه سلامت.
شهید رشید شیخ آقایی در تاریخ 31 شهریور ماه 1343 در روستای کوکه از توابع شهرستان بوکان از یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود. وی پنجمین فروزند خانواده و دارای 4 خواهر و سه برادر بود، پدر شهید شیخ آقایی دارای شغل کشاورزی بود و تمام تلاش وکوشش را برای موفقیت فرزندانش انجام می داد تا شاهد ارتقای علمی فرزندانش باشد.
وی پس از گذراندن دورههای مقطح ابتدایی، راهنمایی و متوسطه و اتمام دوره مقدس سربازی موفق به اخذ مدرک دیپلم گردید و در 23 دی ماه سال 1371 به عنوان بهورز در روستای پاش بلاغ از روستاهای تابعه شهرستان بوکان و زادگاهش استخدام و مشغول به فعالیت شد.
شهید رشید شیخ آقایی در 31 شهریور ماه سال 1373 ازدواج و دوران متاهلی خود را آغاز نمود که نتیجه آن دو فرزند به نامهای وحید و وینه است.
او در بین همکارانش به انسانی وارسته، خوش اخلاق و با ایمان معروف بود. فردی متعهد، با اخلاص، صبور، خوشرو و بیعلاقه به دنیای مادی بود و تا ابد در دل همکاران و مردم شهرستان بوکان و روستاهای تابعه و محل خدمت بعنوان یک اسوه و الگوی قهرمان از وی یاد خواهد شد. بیشک ایشان نمونهای از ایثار را به نمایش گذاشتند و بیتردید اجر و پاداش این کوشش و جهاد فی سبیل الله را فقط خدا خواهد داد.
شهید رشید شیخ آقایی با توجه به شیوع کووید_19 و نیاز شدید به خدمات همکاران بر خود واجب دانست تا آخرین لحظه جهت خدمت در راستای رسالت انسانی و حفاظت از جان شهروندان در کنار دیگر مدافعان در عرصه سلامت شهرستان فعالیت نماید.
مرحوم رشید شیخ آقایی پس از سالها خدمت در عرصه سلامت متاسفانه به دلیل ابتلا به بیماری ویروس کرونا و بستری در بخش قرنطینه بیمارستان شهید طالقانی ارومیه و تلاش طاقت فرسای همکاران، متاسفانه در صبح روز 13 فروردین ماه سال ۱۳۹۹ دعوت حق را لبیک گفته و به کاروان شهدای مدافع سلامت پیوست.
«حضور شهید رشید شیخ آقایی در جمع همکاران»