» شهید دکتر عبدالله عسکری

شهید دکتر عبدالله عسکری

دکتر عبدالله عسکری در تاریخ 1346/03/02 در شهرستان هفتکل بدنیا آمد، تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در زادگاهش گذراند و در دوران تحصیل، دانش آموزی بسیار باهوش، منضبط و مهربان بود.

ایشان در دوران تحصیلات راهنمایی و دبیرستان با علاقه‌ای که به فعالیت‌های بسیج داشت، به عضویت بسیج دانش آموزی درآمد و آموزش نظامی را در بسیج فرا گرفت؛ در این زمان چند نوبت در دوران تحصیل، علیرغم مخالفت خانواده به خاطر سن کم در جبهه‌های جنگ حضور یافت. در سال 1366 از دبیرستان فارغ التحصیل شد و سال بعد در کنکور سراسری در رشته‌ی پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوعلی سینا همدان پذیرفته شد. سال 1369 در دوران دانشجویی ازدواج کرد و صاحب 2 فرزند دختر شد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه در سال 1376 به خدمت سربازی اعزام شد و به عنوان پزشک پادگان در لشکر 92 زرهی اهواز مشغول خدمت گردید و یک سال بعد جهت گذراندن طرح به شهرستان محل زادگاهش یعنی هفتکل بازگشت و در درمانگاه شهرستان مشغول خدمت شد.

شهید دکتر عبداله عسکری مدتی مسئولیت ریاست درمانگاه هفتکل را به عهده داشت ولی پس از مدتی استعفا داده و ترجیح داد که به عنوان پزشک عمومی در مناطق محروم شهرستان هفتکل و بخش محروم رغیوه خدمت کند. علاوه بر فعالیت درمانگاهی، در “مرکز ترک اعتیاد روزبه هفتکل” نیز مشغول خدمت به بیماران بود. یکی از خصوصیات بارز اخلاقی و انسانی ایشان این بود که در همه‌ی ساعات شبانه روز حتی در هنگام استراحت در منزل و در روزهای تعطیل، درب منزلش به روی بیماران باز بود و به صورت تلفنی و حضوری به پذیرش و درمان بیماران می‌پرداخت.

در سال 1397 همراه خانواده به اهواز عزیمت کرد و در بیمارستان رازی اهواز در بخش CCU به عنوان رجیستر قلب (دستیار متخصص قلب) مشغول به خدمت شد. بنابر گفته‌ی همکارانش در بخش قلب نیز پزشکی بسیار حاذق و توانا بود؛ ایشان همچنان بعد از ظهرها به شهرستان هفتکل و به مرکز ترک اعتیاد مراجعه می‌کرد و به درمان بیماران مشغول بود. در بهمن‌ ماه سال 1398 و همزمان با شیوع بیماری منحوس کرونا که بیمارستان رازی به عنوان مرکز درمانی بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان تعیین شده بود، همچنان در بخش‌های CCU و ICU که خطرناکترین بخش‌ها از لحاظ بستری بیماران بدحال کرونایی بودند، مشغول خدمت‌رسانی به بیماران گردید. وی ساعات استراحتش را به صورت تلفنی و یا حضوری بر بالین بیماران در منزل به درمان می پرداخت. ایشان در دو نوبت به صورت خفیف به ویروس کرونا مبتلا شد و در مهرماه سال 1399 برای نوبت سوم به این بیماری مبتلا شد و به دلیل شدت بیماری و درگیری ریوی در تاریخ 19 مهرماه 1399 به درجه‌ی رفیع شهادت نایل شد.

 

در ادامه مستندی از مراسم تشییع شهید دکتر عبدالله عسکری، کاری از شبکه اطلاع رسانی اهواز اینفو را مشاهده می‌کنید.

دیدگاه ها

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.